zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Enorme Off-day DVS

31 maart 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS doet stap terug in titelstrijd. In en tegen “outsider” Vlaardingen gingen de Ambachters flink onderuit. DVS -2 calculeerde het verlies op voorhand al, maar had meer goals willen scoren.

(KLASSE 2F) Vlaardingen 1 - DVS 1 13-7 (6-4)
Hoewel DVS het betere van het spel had, leidden de vermeende overtredingen van DVS tot vele vrije ballen voor de thuisploeg. Het  traag spelende Vlaardingen ging daar zeer effectief mee om. De schade bij rust was voor de Ambchters te overzien (twee verschil) en na rust maakte DVS gelijk (6-6). Die opwaartse trend werd niet voortgezet want DVS verloor de scherpte. Vlaardingen daarentegen rook haar kansen en kon naar uitlopen naar de overwinning daar DVS kansen bleef missen. Tevens zal DVS de Vlaardingers weer passeren op de ranglijst.
 
In de poule van DVS wonnen koploper Danaiden en runner up ALO, waardoor DVS nu vierde staat.
 
Komende week komt Ready op bezoek, dat DVS volgt op drie punten. Er valt veel eer te behalen voor DVS omdat Danaiden en Vlaardingen elkaar ook treffen.
 
(KLASSE R3U) Vlaardingen 3 - DVS 2 10-5)
 
Totale offday van DVS, die door de eigen aanvallende onmacht achter de feiten bleef aanlopen tegen de ervaren thuisploeg. Door dit resultaat verliest DVS definitief het zicht op een eervolle plek twee, en moet het nog punten pakken om niet in de bedreigde zone te geraken. DVS staat vierde, heeft zes punten uit acht wedstrijden met nog vier wedstrijden te gaan! Komend weekend komt ACKC op bezoek in sportpark Schildman. ACKC staat vijfde maar heeft drie verliespunten minder. Voor beide ploegen telt dus alleen de winst! 
 
 (KLASSE R4R) Olympia 3 - DVS 3 5-10 (3-6)
DVS lijkt zich direct veilig gespeeld te hebben door deze schier eenvoudige overwinning. In Spijkenisse werd de thuisploeg, vier punten volgend op DVS in de stand, door de Ambachters op nog grotere achterstand gezet.
 
Overige uitslagen:
Triade 2 - DVS '69 4 6 -   8 
KCR B2 - DVS '69 B1 3 -   8 
DVS '69 C1 - KCC / Delta Logistiek C2 1 -   6 
DVS '69 C2 - Korbatjo C3 8 -   1 
DVS '69 D1 - Korbatjo D1 4 -   3 
Korbatjo D3 - DVS '69 D2 0 - 11 
DVS '69 E1 - Albatros E2 0 -   7 
DVS '69 E2 - Juliana E1 0 - 10

 

Lees meer over:

dvs korfbalvereneging
Deel dit bericht met je vrienden!