zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vollido Heren 3 kampioen

31 maart 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Samac/Vollido Heren 3 is afgelopen weekend kampioen geworden in de 2e klasse E door in de uitwedstrijd in Ouderkerk aan de IJssel met 4-0 van Voleco te winnen.

Dat Heren 3 een makkelijke avond zou krijgen stond reeds van te voren vast. Het was immers een wedstrijd van de koploper tegen de hekkensluiter uit deze poule. Echter de basis van het kampioenschap was al in de 1e competitiehelft gelegd. In die periode werden alle wedstrijden met 4-0 gewonnen, behalve de wedstrijd tegen de latere nummer 2 Vedo, waar slechts met 3-2 van werd gewonnen. Dit mag opmerkelijk genoemd worden omdat heren 3 dit seizoen begon als een compleet nieuw team, samengesteld uit spelers die vorig seizoen nog verdeeld zaten over heren 1 tot en met Heren 4. De keus om jong talent te mixen met oudere spelers met ervaring bleek evenwel een juiste.
 
Met nog 2 wedstrijden te spelen is het gat met de nummer 2 inmiddels zo groot, dat Heren 3 niet meer kan worden voorbij gestreefd. Met de kampioenschappen van Heren 2 en Heren 1 in aantocht is het een zeer succesvol seizoen in de geschiedenis van Vollido. Komende woensdag, 2 april is Heren 2 als eerste aan de beurt in de thuiswedstrijd tegen WIK/Univé uit Groot Ammers en zaterdag 5 april volgt dan mogelijk Lucrasoft/Heren 1 in de thuiswedstrijd tegen Volley2B.
 

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!