zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Groot deel cursussen Bouquet naar Wielstaete

27 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Eind vorig jaar heeft Volksuniversiteit Bouquet aangekondigd dit voorjaar de activiteiten te gaan beëindigen. Het bestuur is daarna gaan verkennen of het cursusaanbod ergens anders ondergebracht kan worden. Dat is gelukt. Bouquet kan melden dat na de zomer het merendeel van de cursussen weer start, maar nu onder de vlag van De Blije Borgh. Die cursussen zullen worden gegeven in het dan gerenoveerde Wielstaete (voorheen Wielzate) aan de Van Kijfhoekstraat.

Ook gaan enkele docenten met hun cursus op eigen titel verder. Dat doen ze  in Cultureel Centrum Cascade of op andere locaties. 

Meer informatie hierover vindt u binnenkort op de site van Bouquet: www.volksuniversiteit-bouquet.nl

Volksuniversiteit Bouquet organiseerde meer dan 40 jaar talencursussen en cursussen op het gebied van cultuur, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling voor volwassenen in Hendrik-Ido-Ambacht en sinds 2007 ook in Zwijndrecht.

Vanwege de sterk teruggelopen inkomsten heeft het bestuur eind 2013 besloten haar activiteiten bij afloop van het cursusseizoen 2013 -2014 te beëindigen.
 

Zie ook:

Lees meer over:

wielstaete van kijfhoekstraat
Deel dit bericht met je vrienden!