vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkend raadslid mevrouw Van Burger-Denzel

25 maart 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de raadsvergadering waarin afscheid werd genomen van raadsleden die niet meer terugkeren in de nieuwe raad, kende burgemeester Jan Heijkoop een Koninklijke Onderscheiding toe aan mevrouw Van Burger-Denzel. Zij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ze kreeg deze onderscheiding voor haar werk als gemeenteraadslid. Dit werk deed ze twaalf jaar met grote betrokkenheid. Naast dit werk is ze ook actief in de Drechtraad en is ze lid van de VNG commissie Sociale Zaken.

Afscheid

Afgelopen vrijdag stelde burgemeester Jan Heijkoop als hoofd Stembureau de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen vast. Het moment is aangebroken om afscheid te nemen van de raadsleden die niet terugkeren in de nieuwe bestuursperiode en de nieuwe raad te installeren. Namens de griffie nodigen we u van harte uit voor beide gelegenheden. Dit gebeurde dinsdagavond.

Donderdag 27 maart om 20.00 uur wordt de nieuwe Raad geïnstalleerd. De gekozen raadsleden worden toegesproken door burgemeester Jan Heijkoop en zij leggen de eed of belofte af. Ook worden er burgerraadsleden benoemd en nemen we afscheid van vertrekkende burgerraadsleden. 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!