zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Mooie resultaten voor DVS

24 maart 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS, dat nog volop uitzicht heeft op de titel, stond voorafgaand het duel op plek vier, met kleine verschillen met de top-3. DVS kende wat afwezigen maar coach Chris Beuk wist met zijn achttal toch laagvlieger Crescendo de baas te blijven. Al bij rust was de voorsprong geruststellend. Pas bij 12-8 leek de gastploeg uit Leiden even aan de deur te kloppen maar speels eenvoudig liep DVS verder uit naar 16-10. De 18-12 was louter interessant voor de statistieken en degene die de uitslag juist had voorspeld.

Concurrenten Danaiden en ALO wonnen eveneens. Een andere concurrent van DVS verloor: Vlaardingen verrassend van Ready, waardoor DVS nu samen met ALO plek twee inneemt, slechts een punt volgend op koploper Danaiden
 
(KLASSE R3U) DVS 2 – KCR-4 13-7 (6-4)
 
Een belangrijk duel omdat KCR – op plek twee in de poule- vier punten voorsprong heeft op de Ambachters. DVS coach Hartendorp moest creatief zijn met de opstelling en kwam goed weg in het eerste bedrijf, toen gastploeg KCR liefst vier strafworpen miste. DVS benutte er zelf twee en kon mede daardoor met een kleine voorsprong de rust in. Na rust kwam KCR nog wel langszij, maar door een goede fase aan DVS-zijde werd de beslissende voorsprong gepakt. 

Door dit resultaat klimt DVS naar de middenmoot – plek 4 -en loopt “6 uit 7”. In deze poule zijn de verschillen klein: van plek twee tot plek vijf zit maar een gat van drie punten! Volop spanning derhalve nog in deze poule!Door dit resultaat klimt DVS naar de middenmoot – plek 4 -en loopt “6 uit 7”. In deze poule zijn de verschillen klein: van plek twee tot plek vijf zit maar een gat van drie punten! Volop spanning derhalve nog in deze poule!

 (KLASSE R4R) DVS 3 – Ijsselvogels 4 8-8

DVS liep continu achter de feiten aan en kon pas in de tweede helft de achterstand goed maken. Enkele B-spelers maakten hun opwachten en zagen mede hun inspanningen beloond door een gelijkmaker in de slotminuut.

DVS staat in de poule keurig vierde (“9 uit 8”), en moet nog zes duels spelen tot aan juni.
 
Overige uitslagen:
DVS '69 B1 - Sporting Delta B2 9 -   5 
Futura C1 - DVS '69 C1 7 -   4 
Sporting Delta C3 - DVS '69 C2 2 -   1 
PKC / Hagero D4 - DVS '69 D1 1 -   2 
Vitesse F2 - DVS '69 F1 2 -   2
 
 

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!