vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Speelfabriek zoekt medewerkers

20 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Komend jaar organiseert stichting Vrij Spel voor de 31ste keer kindervakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Afgelopen jaar bezochten 2294 kinderen van 5 t/m 13 jaar in 3 weken tijd de Speelfabriek. Voor het begeleiden van knutsel en spelactiviteiten zijn dagelijks minimaal 16 medewerkers nodig.

Vrij Spel biedt haar medewerker een kleine onkostenvergoeding. Daarnaast hebben kinderen van medewerkers gratis toegang tot de Speelfabriek.
Komende zomervakantie heeft stichting Vrij Spel weer vele medewerkers nodig. Het evenement Speelfabriek duurt weer 3 weken en aansluitend is er nog een kinderkamp. Voor deze vier weken van 21 juli tot 1 augustus en van 18 augustus tot 29 augustus zoekt Vrij spel medewerkers van 16 jaar en ouder.

Voorkeur gaat uit naar medewerkers die minimaal één gehele week beschikbaar zijn. Aanmelden als medewerker moet via de website www.speelfabriek.tk. Meer informatie over het evenement, werktijden en over Vrij Spel is ook op deze website te vinden. Op de website http://www.youtube.com/speelfabriek staan diverse films van de activiteiten van afgelopen jaren. Wilt u contact opnemen met Vrij Spel, dat kan via medewerker@stichtingvrijspel.nl .

Zie ook:

Lees meer over:

speelfabriek vrij spel
Deel dit bericht met je vrienden!