zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

PvdA: "Stemmen belangrijk vanwege overdracht bevoegdheden van Rijk naar Gemeenten"

17 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - PvdA: "Verkiezingen voor de gemeenteraad zijn belangrijk. Het gaat in de gemeenteraad om onderwerpen uit je directe leefomgeving: duurzaamheid, wegen, dienstverlening, verkeer, afvalinzameling, sport, veiligheid, werkgelegenheid, winkels, enzovoort".

"Een extra argument om deze keer te gaan stemmen is", ook weer volgens de PvdA,  "dat de gemeente op 1 januari 2015 belangrijke bevoegdheden krijgt overgedragen van de rijksoverheid. Het gaat om langdurige hulp die van de AWBZ wordt overgeheveld naar de WMO. De hulpverlening aan jongeren wordt een verantwoordelijkheid van de gemeente. En de gemeente krijgt een belangrijke rol bij het uitvoeren van de participatiewet."

PvdA: "Genoeg redenen dus om de PvdA (dé sociale partij van Ambacht) een sterke positie te geven. Wij willen de ontwikkelingen als een waakhond volgen, met als uitgangspunt dat niemand buiten de boot mag vallen".

"De PvdAW vraagt je daarom dringend om op 19 maart 2014 te gaan stemmen, op lijst 4 van de PvdA".

Lees meer over:

PvdA verkiezingen duurzaam
Deel dit bericht met je vrienden!