zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen wil hoorzitting over toekomst Jeugdspeelpark

10 maart 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Hieronder volgt een persbericht van Gemeente Belangen:

"Zodra alle resultaten bekend zijn van het onderzoek (met de bijbehorende financiële gegevens, wat kost het als het JSP op huidige locatie blijft en wat als het naar de Sandelingen-Ambacht verkast?) van de mogelijke verhuizing van het Jeugdspeelpark naar Sandelingen-Ambacht wil Gemeente Belangen met de Ambachtse politiek een hoorzitting voor de Ambachtse inwoners organiseren."

"Tijdens deze beeldvormende bijeenkomst kunnen de Ambachtse politieke partijen met elkaar in debat gaan over deze mogelijke verhuizing. Maar nog belangrijker de vragen van de inwoners en overige betrokkenen beantwoorden."

"De mogelijke verhuizing van het Jeugdspeelpark omvat meer dan alleen een nieuw Jeugdspeelpark realiseren in Sandelingen-Ambacht. Op de huidige locatie van dit park zou dan een scholencluster moeten worden gebouwd. Maar met dit bouwen van een Scholencluster alleen ben je er niet. Ook zullen de nodige infrastructurele aanpassingen moeten plaatsvinden, zoals wegen en parkeerplaatsen. Zaken die de veiligheid van de schoolgaande kinderen garanderen. Allemaal zaken die de woon- en leefomgeving van de omwonenden aangaan".

"Die veiligheid van kinderen maar ook van de dieren van het Jeugdspeelpark spelen een rol in die mogelijke verhuizing".

Gemeente Belangen wil trouw blijven aan één van haar speerpunten uit haar verkiezingsprogramma t.w. ‘Inwoners aan voorzijde betrekken bij het maken van beleid’. Daarom zal de fractie van Gemeente Belangen als de Ambachtse politiek geen interesse heeft om een hoorzitting te organiseren zelfstandig een deze avond organiseren, aldus Gemeente Belangen.

Lees meer over:

sandelingen-ambacht gb jsp
Deel dit bericht met je vrienden!