zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Diana’s Schminkpaleis sponsort cmv 2,3 en 4 bij Vollido

10 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Bij volleybalvereniging Vollido wordt er door zo'n 60 kinderen van 6 tot 10 jaar mini-volleybal gespeeld, officieel via de Cool Moves Volley-methode. Voor deze groep cmv-tjes was er afgelopen week een verrassing toen ze allemaal een nieuw t-shirt kregen van sponsor Diana's Schminkpaleis uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Diana is al jarenlang een bekende binnen Vollido sinds haar dochters Jayla en Shevonne lid werden bij Vollido. Sindsdien kan er een beroep op haar worden gedaan voor schminken bij de jeugdactiviteiten en coaching bij de toernooien.

Dit enthousiasme heeft zich vertaald in het sponsoren van de shirts van de kinderen die aan toernooien meedoen in de regio. De kinderen lopen er weer prima bij vanwege www.dianaschminkpaleis.nl waarvoor Vollido haar hartelijk bedankt!

Lees meer over:

volleybal sponsor vollido
Deel dit bericht met je vrienden!