zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

BSO kinderen spelen bingo in ontmoetingscentrum Sophiastaete

6 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In het kader van Gedeelde werelden komen de kinderen van 0 tot 12 jaar op diverse locaties van Yes! Kinderopvang in aanraking met andere groepen mensen in de samenleving. Dit kunnen ouderen zijn, maar ook mensen met een beperking. Daar waar twee werelden bij elkaar komen, leren ze elkaar kennen, begrijpen en accepteren. Yes! Kinderopvang vindt dit een belangrijke basis om in een maatschappij samen te kunnen leven en wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Zo gaan de kinderen van kinderdagverblijf Gerard Alewijnsstraat in Hendrik-Ido-Ambacht bijvoorbeeld op bezoek bij bewoners van De Blije Borgh. De kinderen vinden het fantastisch en de ervaringen zijn bijzonder positief.

Bingo
In Hendrik-Ido-Ambacht spelen de kinderen van BSO-locatie Druivengaarde van Yes! Kinderopvang bingo met de bezoekers van ontmoetingscentrum Sophiastaete. Afgelopen vrijdag kwamen de kinderen voor de tweede keer bingo spelen.

De kinderen werden hartelijk ontvangen door de vrijwilligers en kregen limonade en een koekje om gezellig aan tafel tussen de ouderen te nuttigen. En daarna was het weer tijd voor bingo! Dat was toch weer best ingewikkeld… En ook helemaal niet leuk als die bingo steeds niet komt. Maar heel ‘toevallig’ is het alle kinderen wel gelukt en kregen ze zelfs een klein prijsje. Jong en oud genoten volop. De bezoekers en kinderen verheugen zich op de volgende keer!
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!