zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

CDA komt naar winkelcentrum De Reeweg: "Wat wilt u in deze wijk?"

3 maart 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Het CDA gaat flyers uitdelen bij winkelcentrum De Reeweg en wil ideeën ophalen van bewoners van de wijk. Een van de voornaamste redenen is de onduidelijkheid over de toekomst van dit winkelcentrum en een groot deel van de wijk om het winkelcentrum heen.

Lijsttrekker Steven van Die: ‘’Uitbreiding van winkelcentrum De Schoof betekent waarschijnlijk inkrimping van het kleinere winkelcentrum De Reeweg, zeker wanneer hier de supermarkt verdwijnt. Dit is niet wenselijk’’. Het CDA stemde onlangs nog tegen de vernieuwde detailhandelstructuurvisie die in een uitbreiding van De Schoof voorziet.

Steven van Die: ‘’De voorzieningen in deze wijk worden in de toekomst mager, zeker nu volksuniversiteit Bouquet en Monuta vrijwel leegstaan. We moeten een visie ontwikkelen wat er in zijn totaliteit met het gebied moet gebeuren. Onze inwoners verdienen zekerheid omtrent hun leefomgeving.” Het CDA wil graag weten welke wensen en ideeën er leven onder de bewoners van de wijk en nodigt hen uit deze te delen.

Op vrijdag 7 maart a.s. en vrijdag 14 maart a.s. is het CDA van 19.00-20.30 uur aanwezig bij winkelcentrum De Reeweg om met u in gesprek te gaan. Ook pen en papier staan u ter beschikking.

Deel dit bericht met je vrienden!