donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Ambacht lanceert eigen app

27 februari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Hendrik-Ido-Ambacht heeft vanaf donderdag 27 februari een eigen app: HIApp. De gratis HIApp biedt een agenda vol activiteiten, evenementen en (weg)werkzaamheden in Hendrik-Ido-Ambacht. Wethouder André Flach (communicatie) zal de HIApp officieel downloaden vanuit de app-store. Alle inwoners en bezoekers van Hendrik-Ido-Ambacht kunnen met deze app op ieder moment van de dag eenvoudig op hun smartphone of tablet zien wat er waar en wanneer te doen is.

HIApp
Wie Ambacht bezoekt, hier woont of werkt, heeft met deze app steeds een handig, compact en actueel zicht op wat er vandaag, morgen en de komende tijd te doen is in de gemeente én op welke locatie. Ook zijn er alle wegwerkzaamheden te vinden en andere algemene informatie over  bijvoorbeeld winkels, horeca, onderwijs en bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht.
De HIApp is een initiatief van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en kwam tot stand in samenwerking met stichting Ambacht Samen.

Eenvoudig activiteiten aanmelden
Alle verenigingen, stichtingen en organisaties die iets organiseren in Hendrik-Ido-Ambacht, kunnen hun activiteit laten opnemen in de app. Dat kan via de evenementenkalender op www.h-i-ambacht.nl/mijnevenement. Alle evenementen verschijnen dan automatisch in de app.

Lees meer over:

activiteiten hiapp
Deel dit bericht met je vrienden!