vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Yulius Elzengaarde bakt met het CDA cupcakes voor de Blije Borgh

24 februari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Bewoners van begeleid wonen Volgerlanden van Yulius aan de Elzengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht hebben op maandag 24 februari jl. ruim 200 cupcakes gebakken en versierd met hulp van zes kandidaat-raadsleden van het CDA. De cakes zullen gebruikt worden tijdens een Ambachtse quizmiddag voor bewoners van de Blije Borgh die georganiseerd wordt op initiatief van het CDA.

Het CDA wil met de cake-actie laten zien dat iedereen erbij hoort. Lijsttrekker Steven van Die: ‘’Kwetsbare doelgroepen zoals ouderen of mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking verdienen extra aandacht gezien de bezuinigingen. De verbinding tussen beide doelgroepen toont aan dat zij elkaar niet uitsluiten, maar juist aanvullen’’. 

Het CDA ondersteunt activiteiten die erop gericht zijn om vrijwilligers, jongeren of mensen met een aandoening te laten helpen met het organiseren en uitvoeren van welzijnsactiviteiten voor ouderen of andere doelgroepen. Ook de eerdaagse aanleg van een gemeenschappelijke moestuin van Yulius en Syndion in samenwerking met buurtbewoners in de wijk is een mooi voorbeeld. Steven van Die: ‘’Het laat zien dat iedereen in Ambacht erbij hoort, ongeacht leeftijd of aandoening’’.  

Lees meer over:

CDA volgerlanden elzengaarde
Deel dit bericht met je vrienden!