vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Even geen ID en paspoort aanvragen

18 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op donderdag 6 maart en vrijdag 7 maart kunt u geen Nederlands paspoort en geen Nederlandse identiteitskaart aanvragen. Dat is nodig om vanaf 10 maart de nieuwe Nederlandse paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten uit te kunnen geven.

10 jaar geldig
Achter de schermen wordt vanaf 6 maart hard gewerkt om de uitgifte van de nieuwe modellen paspoorten en identiteitskaarten mogelijk te maken.

Daarom kunnen tijdelijk geen nieuwe reguliere en spoedaanvragen verwerkt worden. De nieuwe paspoorten en identiteitskaarten die vanaf maandag 10 maart 2014 kunnen worden aangevraagd, zijn tien jaar geldig, in plaats van de vijf jaar die geldt voor het huidige model.
 
Spoedaanvragen
Spoedaanvragen kunnen tot woensdag 5 maart 2014 15.00 uur worden ingediend. Deze kunt u de volgende dag afhalen

Lees meer over:

gemeente paspoort id
Deel dit bericht met je vrienden!