donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

SGP-ChristenUnie: 'Hendrik-Ido-Ambacht, (on)herkenbaar anders?'

18 februari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - "Is Hendrik-Ido-Ambacht (on)herkenbaar veranderd? Hebben we nog een dorps karakter?" Deze vragen komen  aan de orde op D.V. maandag 24 februari 2014  in het campagnehuis van de SGP-ChristenUnie. "Wat kunnen wij leren van het Ambacht van pakweg 50 jaar geleden, en welke fouten moeten we zeker niet opnieuw maken?"

André Flach, lijsttrekker SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht, zal deze avond kort inleiden met het thema ‘Hendrik-Ido-Ambacht (on)herkenbaar anders? Daarna wordt er op een ontspannen en interactieve manier, met een quiz met soms nog niet eerder vertoonde foto’s, verder ingegaan op dit thema.

"Herkent u alle foto’s nog uit die tijd?" Er zullen zaken naar voren komen die onherkenbaar zijn veranderd in de afgelopen 50 jaar, en zaken die juist nog heel herkenbaar zijn voor Hendrik-Ido-Ambacht. Denk hierbij aan nieuwe wijken, wegen en gebouwen, maar ook aan immateriële zaken en de  sociale betrokkenheid.

SGP-ChristenUnie: "We zullen ook nadenken over de vragen wat de waarde daarvan is, hoe we deze zaken kunnen behouden en welke  dingen de SGP-ChristenUnie graag wil bewaren. Uiteraard krijgt u als deelnemer aan deze avond volop de gelegenheid uw mening in te brengen tijdens de discussie! Ook is er tijdens de pauze en na afloop gelegenheid om in gesprek te gaan met onze kandidaat-raadsleden. Er is volop gelegenheid voor ontmoeting terwijl u geniet van nostalgische lekkernijen zoals kersenbonbons en tokkelroom".

Op de foto: André Flach voor het campagnehuis van de SGP-ChristenUnie. “Iedereen is van harte welkom om met ons terug te kijken en vooruit te blikken.”  (Foto: Jeroen van der Laan)

De bijeenkomst wordt gehouden in het Campagnehuis van SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht , Nijverheidsweg 75. Het Campagnehuis bevindt zich direct naast HB Autoservice, nabij benzinestation Pin & Go. U kunt uw auto parkeren op het achter het pand gelegen parkeerterrein. Iedereen is van harte welkom! De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur. De bijeenkomst begint om 20:00 uur.  Als u nog vragen heeft, neem dan contact op via info@sgpchristenunie-hiambacht.nl. Voor de overige contactgegevens, zie www.sgpchristenunie-hiambacht.nl.
 

Lees meer over:

CDA nijverheidsweg
Deel dit bericht met je vrienden!