vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Els Ossel van PvdA Ambacht is blij met nieuw Speelruimteplan

17 februari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Vorige week heeft het college van Hendrik-Ido-Ambacht het Speelruimteplan 2014-2024 naar de gemeenteraad gestuurd. De Partij van de Arbeid is blij met dit plan.

Els Ossel, fractievoorzitter van de PvdA: "Een prachtig plan is het. Wij hebben als PvdA herhaaldelijk aandacht gevraagd voor dit onderwerp en zelfs een motie ingediend. We zien dat het college dit nu voortvarend wil oppakken. De grootste winst is dat de kinderen zelf erbij betrokken worden. Zij mogen zeggen wat ze willen."

Via de scholen is aan kinderen gevraagd waar en hoe ze willen spelen. Dat hoefden ze niet op te schrijven maar mochten ze ook tekenen. Op nummer 1 staat klimmen en klauteren. Ossel: "Dat verbaast me niks. Wat dat betreft lijkt er weinig veranderd te zijn. Als kind wilde ik vroeger ook niets liever dan klimmen en hutten bouwen."

Is er ook kritiek op het speelruimteplan? Ossel: "We missen een planning. We willen natuurlijk graag weten wanneer het allemaal van start gaat. Wat ons betreft: zo snel mogelijk. Doorpakken!"

Lees meer over:

PvdA speelruimteplan
Deel dit bericht met je vrienden!