donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Michiel Roijen ontvangt 'Pluim' uit handen van Burgemeester om reddingsactie

9 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Michiel Roijen, 22 jaar, militair in opleiding, aarzelde geen moment toen hij op 12 januari een meisje in een buggy de sloot in zag rollen. Hij redde de peuter uit het ijskoude water en bekommerde zich toen ook nog om de enorm geschrokken oma.

De 2-jarige Britney dankt haar leven aan haar held. Afgelopen vrijdag 7 februari zagen ze elkaar terug op het gemeentehuis. Daar krijgt Michiel Roijen een officiële 'pluim' uit handen van de burgemeester van Hendrik Ido Ambacht. Zijn kolonel was speciaal voor hem naar de bijeenkomst gekomen en bracht zijn welgemeende complimenten over.

Lees meer over:

redding pluim peuter
Deel dit bericht met je vrienden!