vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

PvdA: “Investeer in wegen en groen voor betere leefbaarheid”

3 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - "De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de Volgerlanden", stelt de PvdA fractie van Hendrik-Ido-Ambacht: “We moeten trots zijn op wat hier gebeurt”, vindt Peter Libregts, nummer 6 van de PvdA in Hendrik-Ido-Ambacht. “Maar laten we de leefbaarheid in de ‘oudere’ wijken niet vergeten. Daar moet de komende periode aandacht voor zijn.”

Peter Libregts doelt hiermee vooral op het onderhoud aan de wegen en het groen in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar mag volgens Libregts niet verder op worden bezuinigd. “De ondergrens is bereikt”, zegt hij stellig.

De PvdA wil dat iedere Ambachter zich prettig en veilig voelt in zijn omgeving. Dat betekent: geen troep op de straat, goede wegen, degelijk straatmeubilair en goed onderhouden parken en groen. “Ook willen we onderzoek starten om te kijken of de wijk Krommeweg niet toe is aan een herstructurering.”

Ambacht leefbaarder maken is niet alleen een taak van de overheid, vindt Libregts. “Ook bewoners kunnen hun steentje bijdragen. De PvdA ondersteunt particuliere initiatieven die de omgeving net dat beetje mooier maken.”

 

Zie ook:

Lees meer over:

PvdA krommeweg volgerlanden
Deel dit bericht met je vrienden!