vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH wint met moeite bij XerxesDZB

27 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een overwinning van ASWH die al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam geholpen door een penalty die door Michael van Dommelen werd benut. XerxesDZB kwam niet aan voetballen toe wat wellicht ook kwam door de straffe wind en ASWH was de betere ploeg maar wist de vele kansen niet te benutten.

Na de rust een geheel ander beeld; de thuisploeg zette ASWH vast en kreeg een aantal goede kansen welke niet werden benut. Totdat Robert Pot in de 71ste minuut de dikverdiende gelijkmaker inschoot en iedereen dacht dat XerxesDZB de winst naar zich toe gaat trekken. Echter een schaarse aanval van ASWH bracht de bal bij Michael van Dommelen die van dichtbij raak schoot.

Een tegenvaller voor de thuisploeg dat aanvallend wisselde en met man en macht probeerde om alsnog gelijk te maken hetgeen echter niet lukte. Daarna kon ASWH dankbaar de drie punten incasseren en de andere uitslagen bekijken. Die waren gunstig, zodat de ploeg steeg naar de tweede plaats. Die deelt ASWH met Smitshoek en dat is nu precies de volgende tegenstander.

Fotobijschrift: XerxesDZB doelman Jesper Hogedoorn: sta in de weg voor ASWH.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!