vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Harry van den Ham demonstreert Led lampen bij Jumbo van Daalhuizen

20 januari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Op donderdag 23 en vrijdag 24 januari houdt Harry van den Ham, de succesvolle trainer van voetbalclub Dordrecht (koploper in de Jupiler League) van 14 tot 17 uur een demonstratie van energie en kostenbesparende ledlampen bij Jumbo van Daalhuizen in Winkelcentrum de Schoof. Jumbo van Daalhuizen is de eerste winkel in Nederland die deze lampen verkoopt en staat er volledig achter.

Marcel van Daalhuizen (Jumbo) is enthousiast:" De lampen zijn beter voor het milieu, kostenbesparend en geven heel mooi licht. Harry wilde deze lampen bij Jumbo van Daalhuizen gaan demonstreren omdat deze winkel duurzaamheid ondersteunt en altijd vernieuwend durft te zijn en hij staat als kampioenentrainer voor 100% achter dit mooie nieuwe product.

Unieke lampen die goedkoper zijn dan andere merken en ook nog eens twee jaar garantie bieden. Gaat zo’n lamp binnen twee jaar kapot, dan krijgt u gratis een nieuwe. Harry van den Ham gaat u uitleggen wat en hoeveel u kunt besparen. Ook laat hij u op de unieke display alle lampen zien en kunt u ze testen".

Lees meer over:

jumbo van daalhuizen
Deel dit bericht met je vrienden!