donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Demonstratie van energie en kostenbesparende ledlampen bij Jumbo van Daalhuizen

20 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / DORDRECHT - Groen de kleur van de kampioen. Op donderdag 23 en vrijdag 24 januari houdt Harrie van den Ham, de succesvolle trainer van voetbalclub Dordrecht(koploper in de Jupiler League) van 14 tot 17 uur een demonstratie van energie en kostenbesparende ledlampen bij Jumbo van Daalhuizen in Hendrik Ido Ambacht.

Jumbo van Daalhuizen is de eerste winkel in Nederland die deze lampen verkoopt en staat er volledig achter. De lampen zijn beter voor het milieu, kostenbesparend en geven heel mooi licht. Harrie wilde deze lampen bij Jumbo van Daalhuizen gaan demonstreren omdat deze winkel duurzaamheid ondersteunt en altijd vernieuwend durft te zijn en hij staat als kampioenentrainer voor 100 % achter dit mooie nieuwe product.

Unieke lampen die goedkoper zijn dan andere merken en ook nog eens twee jaar garantie bieden. Gaat zo’n lamp binnen twee jaar kapot,dan krijgt u gratis een nieuwe. Iets wat alleen bij Jumbo kan. Harrie van den Ham gaat u uitleggen wat en hoeveel u kunt besparen. Ook laat hij u op de unieke display alle lampen zien en kunt u ze testen.
 

Lees meer over:

ledlamp daalhuiizen
Deel dit bericht met je vrienden!