donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Bert Rodenburg zoekt avonturiers voor mobiele chillplek

13 januari 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - In 2013 is de Bemop ontwikkeld door Ambachter Bert Rodenburg, een mobiele ontmoetingsplaats voor jongeren.

Afgelopen jaar werd de Bemop al succesvol ingezet bij het reguliere jongerenwerk in Papendrecht. Graag wil hij nu onderzoeken of de Bemop ook een aanvulling kan zijn voor het bestaande jongerenwerk in Hendrik-Ido-Ambacht en of er mensen zijn die mee op pad willen gaan en het werken met de Bemop verder vorm willen geven.

Daarom nodigen Bert Rodenburg en Stichting Youth for Christ u uit om aanwezig te zijn op de bijeenkomst waarin ze zich willen oriënteren op wat er op het gebied van jongeren al gedaan wordt in Hendrik-Ido-Ambacht, waar er nog actie nodig is en waar de Bemop ingezet kan worden.

Deze uitnodiging is bedoeld voor mensen die mogelijk interesse hebben om met de Bemop op pad te gaan, of al actief zijn in het jongerenwerk, op straat, in de kerk, op scholen etc.

Voor meer informatie, zie ook www.papendrecht.net/nieuws/2013-06-07-8647-mobile-chillplek-gepresenteerd-door-wethouder-koppenol.html

U kunt zich aanmelden tot 4 februari 2014 bij Bert Rodenburg.

Praktische informatie:
Datum: Dinsdagavond 11 februari 2014
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Weteringsingel 180

Voor meer informatie:
Bemop - Bert Rodenburg bemopbus@gmail.com

Lees meer over:

jongeren jongerenwerk bemop
Deel dit bericht met je vrienden!