donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Vief Sportief start in enkele Drechtsteden met cursus Vief Zwanger

13 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vief Sportief, bekend van het peuterdansen in de Drechtsteden, start in februari met het geven van de cursus Vief Zwanger.

Zwanger Vief is een moderne vorm van zwangerschapsyoga, gecombineerd met het Zwanger Fit programma. Met adem- en ontspanningsoefeningen, beweging en tips voor een goede houding, worden de cursisten voorbereid op de bevalling. Er zijn tien lessen van ruim een uur om je daarop voor te bereiden. Marion Bertels, eigenaresse van Datter, neemt de yogalessen voor haar rekening en Sylvia Woudenberg van Vief Sportief richt zich op de Zwanger Fit kant. 

Je kunt starten met de cursus bij voorkeur  tussen de 20ste en 28ste week van de  zwangerschap. Meld je wel op tijd aan,  want vol is echt vol. De cursus start op  dinsdagavond 18 februari in Hendrik Ido Ambacht en op woensdagavond 19 februari in Dordrecht. Informatie en/of opgave: www.viefsportief.nl / info@viefsportief.nl Sylvia Woudenberg, 06-19498383, Marion Bertels, 06-48465902.

Lees meer over:

cursus zwanger sportief
Deel dit bericht met je vrienden!