donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

CDA wil geen wilde dieren meer in Ambacht

10 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het CDA in Hendrik-Ido-Ambacht vindt dat wilde dieren niet thuishoren in een circus. Vooruitlopend op landelijke wetgeving hierover heeft de CDA-fractie aan het College gevraagd hoe zij aankijken tegen het weren van circussen met wilde dieren uit de gemeente.

Steven van Die: ”Je hoeft geen dierenarts te zijn om te begrijpen dat wilde dieren, zoals bijvoorbeeld olifanten, het niet fijn vinden op een parkeerplaats voor de Ridderhal. Tel daarbij op dat het doel van dit soort circussen alleen maar winstgevend entertainment is, en niet bijvoorbeeld educatie zoals in dierentuinen, en je komt al snel tot de conclusie dat we het niet moeten willen.”

Zie ook:

Lees meer over:

CDA ridderhal wilde dieren
Deel dit bericht met je vrienden!