donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen in gesprek met bewoners

6 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Naar aanleiding van een aantal opmerkingen van bewoners van Hooftwijk en de Burg. van Akenwijk, over o.a de trappen (naar de Veersedijk) en het schoonhouden van de straten, heeft Gemeente Belangen besloten a.s. vrijdag 10 januari een werkbezoek aan deze buurten te brengen.

Gemeente Belangen: "Het zijn oudere buurten, die al heel lang bestaan, maar de bewoners klagen dat zij het gevoel hebben niet bij Hendrik-Ido-Ambacht te horen. De twee buurten liggen buiten het centrum maar maken wel degelijk deel uit van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht".

"In 2013 is Hooftwijk ook door toedoen van Gemeente Belangen - met succes - al flink onder handen genomen, maar er liggen nog duidelijk nog zaken die opgelost moeten worden".

"Daar wil Gemeente Belangen nu mee aan de slag gaan en de eerste stap is een werkbezoek van de fractie aan deze twee buurten".

Gemeente Belangen: "Het zijn immers de bewoners die weten wat er aan hun leefomgeving mankeert en met die signalen moet naar de mening van Gemeente Belangen iets gedaan worden".

Bewoners die een bezoek aan huis op prijs stellen kunnen dit via fractiegb@gembel.nl aan Gemeente Belangen kenbaar maken.

Aldus de fractie van Gemeente belangen.

Deel dit bericht met je vrienden!