donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Drie mannen vast voor vuurwapenbezit

3 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Politiemensen hebben donderdagochtend rond 05.30 uur drie mannen van 24, 27 en 28 jaar aangehouden na de vondst van een vuurwapen in de kofferbak van hun auto.

De auto trok op de Vaanweg de aandacht van de agenten. Het betrof een grote dure auto van een verhuurbedrijf met daarin drie jonge mannen. Omdat dit een auto betrof waarvan de huurprijs al snel Euro 350 p/d bedroeg, leek hij het controleren waard. De mannen reden de A16 op in de richting van Breda. Bij een tankstation, ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht, werd de auto stilgezet.

In de kofferbak werd een vuurwapen aangetroffen waarna de mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau in Rotterdam. Het vuurwapen is in beslag genomen en de politie stelt een nader onderzoek in.

Deel dit bericht met je vrienden!