vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

VVD Hendrik-Ido-Ambacht actief op Twitter en Facebook

2 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De lokale VVD fractieleden zijn al jarenlang voor iedereen benaderbaar, ongeacht leeftijd, geloof of politieke overtuiging. Hiervoor waren in het verleden alleen de traditionele middelen beschikbaar, zoals brieven, e-mails of persoonlijke gesprekken, al dan niet telefonisch.

Met de opkomst van diverse Social Media zijn de mogelijkheden voor "online" interactie via bijvoorbeeld Twitter en Facebook sterk toegenomen. 

De VVD fractie van Hendrik-Ido-Ambacht laat hierover het volgende weten: "Ook de VVD is "online" bereikbaar. U kunt informatie van de VVD vinden en met de fractieleden delen via Twitter en Facebook en deze media gebruiken om de fractieleden vragen te stellen en uw mening kenbaar te maken. Met u discussiëren stellen de VVD-fractieleden zeer op prijs, immers uw mening telt."
 
"De VVD Hendrik-Ido-Ambacht is op Twitter te vinden onder de naam @VVDHIA, op Facebook kunt u de VVD vinden door te zoeken naar VVD HIA".
 
"Meer informatie over uw lokale VVD, het verkiezingsprogramma en de kandidaten is beschikbaar op: www.vvd-hiambacht.nl" Aldus de VVD-Fractie Hendrik-Ido-Ambacht.
 
 
 

Zie ook:

Lees meer over:

facebook vvd twitter
Deel dit bericht met je vrienden!