donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen heeft een actief jaar afgesloten

31 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Gemeente Belangen blikt terug op 2013 en verzorgde het onderstaande overzicht:

"Vrijdag 27 december jl. brachten vertegenwoordigers van de Politieke Groepering Gemeente Belangen een bezoek aan de voedselbank. Ter gelegenheid daarvan waren voor de cliënten van de voedselbank oliebollen meegenomen.

De afgelopen 12 maanden was Gemeente Belangen regelmatig op straat te zien of brachten fractieleden een bezoek aan een vereniging of instelling.

Zo waren leden van de fractie actief tijdens de landelijke Opschoondag 9 maart jl., 15 maart was Gemeente Belangen actief tijden NLDoet bij de Ambachtse Muziekschool. Op 17 april werd in Cascade een Politiek Café gehouden, waar een interessante lezing werd gegeven over Burgernet. Ook bezocht de fractie twee maal winkelcentrum De Schoof, in winkelcentrum Hoogambacht kon u leden tegenkomen op 22 juni jl.. Maar ook instellingen en verenigingen zijn niet vergeten, de Zorgboerderij ‘Het gewone huis’, vv IFC, vv ASWH, Hospice De Cirkel zijn een greep uit de bezoeken die Gemeente Belangen het afgelopen jaar heeft gebracht. Ook tijdens de gehouden Zomerparkdag (9 september) was de fractie present.

Ook in 2014 zal de fractie regelmatig weer in onze mooie gemeente bezoeken afleggen. Het Jeugd Speel Park staat voor 6 januari a.s. en de bibliotheek voor 10 januari a.s. op de agenda. In de 2e helft van januari start voor Gemeente Belangen de Verkiezingscampagne".

Aldus een beknopt jaaroverzicht gemaakt door de Politieke Groepering Gemeente Belangen

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!