donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Kringloop Habbekrats schenkt geld aan Stichting de Hoop

10 december 2013

HENDRIK IDO AMBACHT / DORDRECHT - Kringloop Habbekrats te Hendrik-Ido-Ambacht heeft op maandag 9 december 2014 een bedrag van  € 3.000,00 geschonken aan de Stichting De Hoop. Het geld is bestemd voor het Inloophuis aan de Spuiweg in Dordrecht.

Het inloophuis
Verslaafden en daklozen kunnen voor een luisterend oor en een kop koffie terecht in het Inloophuis van De Hoop aan de Spuiweg  in Dordrecht. Het Inloophuis kent een zeer lage drempel en biedt een veilige en beschermde plaats voor deze kwetsbare mensen.

Tegen een kleine vergoeding kunnen de gasten er een lunch gebruiken. Omdat het Inloophuis helemaal afhankelijk is van sponsoring en giften steunt Habbekrats dit jaar de activiteiten van het Inloophuis. De vrijwilligers van Kringloopwinkel Habbekrats vinden het mooi om met de opbrengsten van de verkoop van tweedehands goederen het mooie werk van De Hoop te steunen.

Kringloopwinkel Habbekrats
Habbekrats is van start gegaan in mei 2011. De kringloopwinkel wordt geheel gerund door een grote groep vrijwilligers. Habbekrats is één dag in de week geopend: elke dinsdag van 09.00 – 12.00 en van 19.00 – 21.00 uur kunt u terecht voor het inleveren van bruikbare spullen of om leuke dingen aan te schaffen. Koffie met iets lekkers staat voor u klaar! Het adres is: Het Tasveld 11 te Hendrik-Ido-Ambacht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska (06-26120949) of Esther (06-42326464).

Als u graag goede doelen steunt met het kopen van kringloopartikelen, dan bent u bij ons van harte welkom. Na aftrek van onkosten gaat de complete verkoopopbrengst naar goede doelen. Zo werden eerder forse bedragen beschikbaar gesteld voor kerkbouwactiviteiten, aan de Ambachtse Voedselbank en aan de Stichting Woord & Daad voor een project in Colombia. Zo worden onze naasten dichtbij en ver weg gesteund!

Fotobijschrift:
Mariska Brinkman, Marieke van Groningen, Esther Stoop en Tiny Verveer overhandigen namens Habbekrats een cheque ter waarde van € 3.000,00 aan Carl van den Berg en Rita van der Linden van de Stichting De Hoop te Dordrecht.

Lees meer over:

de hoop tasveld
Deel dit bericht met je vrienden!