donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Heren 1 Vollido stapt mis

9 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdagmiddag was er eentje om snel te vergeten voor Lucrasoft/Vollido heren 1. De vooraf als relatief makkelijk ingeschatte wedstrijd tegen Voleco werd door een complete off-day van het ganse Ambachtse team een overduidelijke overwinning voor de gasten.

In de eerste set wist Vollido het nog allemaal aardig bij te benen, en had het misschien zelfs wel het beste van het spel, maar door een verslapping van de concentratie aan het einde van de set boog Voleco een 23-20 achterstand om in een 23-25 setwinst. Over de rest van de wedstrijd kan niets anders geschreven worden dan dat Vollido geen schijn van kans had. Of het nu het slechte spel van Vollido was, of het goede spel van de tegenstander bij wie alles lukte: Voleco was het sterkste team waar dit seizoen tegen aangetreden mocht worden. Waarom dit team zo laag staat op de ranglijst was in Ambacht de vraag van de dag. Zaterdag spelen de lange mannen in groen en zwart tegen de nummer laatst van de competitie ...maar dat zegt inmiddels helemaal niks meer.

Ook de dames van de Groot Optiek/ dames 1 hadden Voleco als tegenstander afgelopen zaterdag, nadat afgelopen maandag al tegen tegenstander Smash uit Alblasserdam mocht worden aangetreden. Deze laatstgenoemde dames, hoewel een team in het midden van het klassement, weten het Vollido altijd erg lastig te maken. Gelukkig speelde Vollido fel en werd er zonder veel moeite met 3-1 gewonnen. De wedstrijd tegen Voleco verliep minder fel aan de kant van Vollido maar er werd toch met 4-0 gewonnen. De dubbele winst de afgelopen week leverde de nodige punten op om weer naar boven te klimmen in het klassement. Omdat nummer 2 Next Volley pas aan het einde van komende week in actie komt, kan de tweede plaats nu door de dames van Vollido worden bezet. Komende zaterdag wordt er op de vroege zaterdagmorgen tegen Yum in Hoogvliet gespeeld.

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!