donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

"Night of Joy” krijgt een vervolg

5 december 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - De “Night of Joy” krijgt dit jaar een vervolg! Na de succesvolle avond van vorig jaar in Cultureel Centrum Cascade is besloten ook dit jaar weer een fantastische avond te organiseren. Op 21 en 22 december organiseert een groep enthousiaste jongeren de tweede kerstdinershow voor mensen die om financiële redenen of vanwege eenzaamheid geen vrolijke kerst kunnen vieren,  waaronder mensen uit Hendrik Ido Ambacht die ondersteund worden door de voedselbank.

Op zaterdag 21 december dekken de jongeren voor 250 mensen de tafel. Initiator Joshua van Stichting Forward Ministries uit Zwijndrecht vertelt hierover “Vorig jaar bedachten we het idee 3 weken van te voren. Dat was erg krap, maar de tijd mocht onze droom niet belemmeren. We zagen het plaatje al voor ons. Mensen die het moeilijk hebben, wellicht een rot jaar achter de rug, niet de middelen om kerst te vieren met lekker eten, vrienden of gezelligheid. Voor die mensen wilden wij een fantastische avond regelen, met top eten en een goede show.”

Om dit mogelijk te maken wordt hard gezocht naar sponsoren en donateurs. De tweede show, deze is zonder diner, op zondag 22 december is daarom toegankelijke voor iedereen die het project mogelijk wil maken. Voor maar € 15,- beleeft een prachtige show en helpt u mee de eerste avond gratis aan te bieden.  

Kijk op www.nightofjoy.nl voor meer informatie en bestel direct uw kaarten.

Deel dit bericht met je vrienden!