donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Speelfabriek 2014 heeft uw hulp nodig

4 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ook komend jaar zal het evenement speelfabriek weer plaatsvinden. De speelfabriek is geopend gedurende 3 weken van de zomervakantie. Kinderen van 5 t/m 13 jaar kunnen dan weer deelnemen aan diverse leuke activiteiten.
 
Stichting Vrij Spel de organisatie achter dit evenement  is alweer hard bezig met de voorbereidingen. Vele bedrijven zullen komende weken aangeschreven worden tijdens de jaarlijkse zoektocht naar sponsoren. Ook is al gestart met de werving van medewerkers.
 
Vele ouders brengen jaarlijks hun kinderen naar de Speelfabriek. Gemiddeld bezochten 160 kinderen per dag afgelopen jaar de Speelfabriek. Om de kosten laag te houden is Vrij Spel afhankelijk van donaties en sponsoren.  Iedereen kan de Speelfabriek helpen. De één levert een sponsor aan. De ander doet een donatie of wordt medewerker. Wie lid is van de Vriendenloterij kan Vrij Spel als begunstigde aanmelden.
 
Op dit moment is er een actie bij de Plus supermarkten in H.I.Ambacht. Door naar de website www.speelfabriek.tk te gaan, te klikken op de facebook actie  en de poster “leuk”  te vinden steunt u Vrij Spel al. Op de poster leest u hoe u de Speelfabriek nog meer kunt steunen.
 
Op de website www.speelfabriek.tk kunt u meer informatie over het evenement vinden. Hier staan ook foto’s en films van afgelopen jaar. Het is nog altijd mogelijk om foto’s van de Speelfabriek of het kinderkamp na te bestellen. Wilt u contact opnemen met de stichting mail dan naar info@stichtingvrijspel.nl en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 
Vrij Spel biedt bedrijven vele vormen van sponsormogelijkheden en hoopt dat ook dit jaar weer vele bedrijven hun naam willen verbinden aan haar evenement. De sponsorbrief is terug te vinden op www.speelfabriek.tk onder de knop “Sponsoren”.
 
 

Lees meer over:

Plus speelfabriek vrij spel
Deel dit bericht met je vrienden!