donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Vollido kleedt alle jeugdteams nieuw aan

2 december 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle jeugdteams in het nieuw te steken. En het resultaat mag er zijn: de jeugdteams lopen er weer tip-top bij en alle teams hebben een eigen sponsor. Vollido wil alle sponsors graag hartelijk bedanken voor hun inzet.

Hierbij de foto van het Meisjes B2 team in hun nieuwe outfit..

Meisjes B2 wordtn gesponsord door Haparko Cosmetics. De sponsor is een bekende binnen Vollido; Hester van Hattem speelde zelf vroeger bij Vollido en sponsort nu met man Cor van der Lee het team van dochter Daphne. Het team van meisjes B2 (meisjes van 15-16 jaar) komt uit in de 1e klasse. 

 

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!