donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Dames 1 Vollido pakt de draad weer op

2 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na een tweetal nederlagen mocht de Groot Optiek/ Vollido dames 1 het opnieuw proberen tegen Voltena. Het doel was om 5 punten mee naar huis te nemen vanuit Nieuwendijk. Hoewel Voltena niet heel hoog staat op de ranglijst, moest er nog hard worden geknokt voor deze 5 punten: de eerste 2 sets werden binnengehaald zonder al te veel problemen, maar de derde set keek Vollido al gauw tegen een achterstand aan.

Bij 22-15 leek het niet alsof de dames van Vollido de set nog zouden pakken. Maar goede service series en genoeg aanvalskracht aan het net zorgde uiteindelijk voor setwinst met 30-28. De vierde set was weer een set zonder al te veel problemen waardoor de beoogde 4-0 kon worden bijgeschreven en daarmee de 5 winstpunten voor de ranking. Komende week worden door de dames 2 thuiswedstrijden gespeeld om de nummer 2 positie weer terug te verdienen.

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!