zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Ledenvergadering PvdA Hendrik-Ido-Ambacht stelt kandidatenlijst vast

29 november 2013

HENDRIK IDO AMBACHT -  Op dinsdag 26 november 2013 heeft de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Hendrik-Ido-Ambacht de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.
 
Floor van de Velde is gekozen tot lijsttrekker. Floor is sinds 2010 wethouder; hij kan terugkijken op een geslaagd wethouderschap. Hij straalt rust uit, heeft overwicht, geeft vertrouwen, is bruggenbouwer. Hij is de kandidaat van de PvdA voor het college van burgemeester en wethouders.

Els Ossel staat op plaats twee. De afgelopen vier jaar was ze een uitstekende fractievoorzitter. Zij was de samenbindende kracht die de fractieleden steeds alle ruimte heeft gegeven en heeft gestimuleerd in hun ontwikkeling. Zij werkt zeer efficiënt en weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden.

Nummer drie is Bert van der Wulp. Hij is enthousiast en kan anderen enthousiast maken met zijn verhaal. Hij is beslist niet zweverig maar staat met beide benen op de grond. Hij is een dossiervreter, leest zich goed in en kent alle ins en outs van een dossier.

Op plaats vier staat Maarten van den Heuvel. Hij wordt het linkse geweten van de fractie genoemd, heeft een strategische visie met sociaal-democratische vergezichten.

Arie Scheurwater (plaats vijf) heeft een groot en indrukwekkend netwerk, is geboren en getogen in Ambacht.

Peter Libregts (zes) heeft een doorleefd verhaal, is aanstekelijk en leergierig, met een netwerk in Ambachtse verenigingsactiviteiten.

Sharda Jadoenathmisier - Ramnathsing (plaats zeven) is een zeer bevlogen politica. Ze heeft met het haar kenmerkende enthousiasme besloten lijstduwer te zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!