zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Ervaring en nieuwe gezichten op de VVD kandidatenlijst

27 november 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Bij het vaststellen van de kandidatenlijst voor de VVD Hendrik-Ido-Ambacht is gekozen voor een evenwichtige mix van grote ervaring en nieuw elan. Ervaring vindt men terug op de plaatsen een tot en met drie.

De lijst wordt aangevoerd door Aat Ouwerkerk, gevolgd door Oene Doevendans en Melle van Dijk. Zij zetten zich in de gemeenteraad al jaren in als respectievelijk fractievoorzitter, raadslid en burgerraadslid. Allen hebben grote deskundigheid op financieel- en bestuurlijk gebied en zijn daarmee zeer geschikt om het verkiezingsprogramma “Begroten, meten, weten” uit te dragen.

Nieuw elan wordt gevormd door de kandidaten op plaats vier en vijf. Het betreffen de eerste vrouw van de lijst, te weten Jauharina Oelfke-ten Seldam en Lerry Overgauw die beiden grote gemeentelijke ervaring hebben, gelet op hun huidige werkomgeving bij de gemeente Rotterdam en Gemeente Westland. Ook nieuw op de lijst, op plaats 6, staat Willem Prins voorheen werkzaam bij defensie en thans juridisch adviseur.

Op plaats 7 en 8 staan de zeer ervaren Teun Stehouwer, voorheen werkzaam bij de politie en jarenlang raadslid in onze gemeente en Ronald Traanberg, eigenaar van een architectenbureau. Sophiet Schellingerhout en Gerda de Kovel, de laatste als lijstduwer, sluiten de lijst af.

Met deze combinatie van kandidaten beschikt de VVD over personen die vernieuwend kunnen denken en de benodigde veranderingsprocessen binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht mede in gang kunnen zetten, zoals ook aangegeven in ons verkiezingsprogramma.

Meer informatie over uw lokale VVD, het verkiezingsprogramma en de kandidaten kunt u vinden op: www.vvd-hiambacht.nl.

Op bijgevoegde foto ziet u van links naar rechts zittend: Melle van Dijk en Aat Ouwerkerk. Staand: Jauharina Oelfke-ten Seldam, Lerry Overgauw en Oene Doevendans”

Deel dit bericht met je vrienden!