vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Peter Roest richt 'Vereniging zonder internet' op

19 november 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Peter Roest uit Hendrik-Ido-Ambacht, programmeur van industriële robotica heeft de Vereniging zonder internet opgericht, zo meldt het Reformatorische gezinsblad Terdege. Peter geeft aan: „Iedereen in de gereformeerde gezindte roept dat internet gevaarlijk is, maar niemand verbindt daar het advies aan om het maximaal buiten de deur te houden.”

De belangrijkste doelstelling is het verlenen van onderlinge steun en het laten klinken van een tegengeluid. Bijkomende doelstelling is belangenbehartiging. Zo wil de vereniging het gesprek aangaan met de reformatorische scholen. De vereniging telt inmiddels een kleine twintig leden.

Lees meer over:

peter roest
Deel dit bericht met je vrienden!