zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS pakt tweede wiinst in zaalcompetitie

18 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Weidevogels 1- DVS 1 14-16
Weidevogels zat goed in hun vel en DVS beleefde een minder dag. Toch had DVS het initiatief, maar verder dan een voorsprong van vier goals reikten de Ambachters niet. In bepaalde fasen van de wedstrijd waren de DVS-aanvallers niet bij machte het verschil te maken. Daardoor achtte de ploeg uit Bleiswijk zichtzelf kansrijk en bleef het DVS volgen op twee punten. Dat verschil stond al bij rust op d e borden, en ook in het tweede bedrijf bleef dat verschil steeds terugkomen. DVS leek definitief haar slag te hebben geslagen tien minuten voor tijd, maar kwam de thuisploeg toch weer terug, en naderde het DVS tot op een punt. Tot tevredenheid van DVS-coach Beuk maakte nu wel een vak het verscil en kon toch de winst binnen gehaald worden.

In de competitie staat DVS nu verrassend aan kop, samen met het Voorburgse VEO. Komend weekend dus een heuse topper in de Sophiahal, als VEO op bezoek komt!

Weidevogels 2- DVS 2 10-8 (8-4)
DVS liet de achterstand te ver oplopen de eerste helft en kon dat, na een prima tweede helft, niet meer goedmaken. DVS-coach Hartendorp, dat twee spelers met blessures zag uitvallen, beseft dat dit een gemiste kans op de eerste punten was!

Oranje Wit 6- DVS 3 9-9 (4-5)
Een hoop gepuzzel bij de Ambachters om een representatief op de been te brengen. Twee B-jeugdspelers deden het prima en waren mede verantwoordelijk voor het eerste broodnodige punt van DVS.

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!