vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Nominaties Helden van Ambacht 2013

14 november 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - De jury van de ‘Helden van Ambacht’ heeft alle aanmeldingen bekeken en besloten dat er vier kinderen/jongeren zijn dit jaar in aanmerking komen voor de eretitel Held van Ambacht 2013.

Deze genomineerden zijn
- Casper Groenendijk (16 jaar), vanwege zijn vrijwilligerswerk voor onder andere de Breakfast Run, Sinterklaasintocht en Stichting Verkeersregelaar H-I-Ambacht.

- Jurre Marien (11 jaar), vanwege zijn bewonderenswaardige opstelling en zorg voor zijn moeder en zusjes toen zijn vader ernstig ziek werd.

- Robin Baar (8 jaar), vanwege zijn koelbloedige optreden toen zijn vader een fietsongeluk had.

- Thijmen van Bokkem (7 jaar), vanwege het redden van een kind uit het water tijdens de vakantie in Frankrijk.

Op donderdag 28 november maakt juryvoorzitter en burgemeester J. Heijkoop bekend wie van de genomineerden dit jaar de eretitel ook echt ontvangt/ontvangen.

Helden van Ambacht
Met de onderscheiding ‘Helden van Ambacht’ wil de gemeente jaarlijks kinderen en jongeren tussen 6 en 20 jaar die zich op een positieve wijze inzetten voor medemens en samenleving in het zonnetje zetten. De gemeente is trots op deze ‘Helden van Ambacht’. Zij kunnen een voorbeeld zijn voor andere jongeren om zulke prestaties te leveren. De namen van de Helden van Ambacht worden bekend gemaakt in november, ter gelegenheid van de dag van de rechten van het kind. Meer info staat op www.h-i-ambacht.nl/heldenvanambacht

Lees meer over:

helden breakfast run
Deel dit bericht met je vrienden!