vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Steven van Die lijsttrekker voor het CDA Hendrik-Ido-Ambacht

14 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De leden van de CDA afdeling Hendrik-Ido-Ambacht hebben op 13 november jl. de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 vastgesteld. Zittend gemeenteraadslid Steven van Die werd samen met zijn team unaniem gekozen. Het CDA is blij met deze jonge lijsttrekker. De top 3 wordt aangevuld door de gedreven nieuwkomers Wenny van der Hee en Cees Nugteren. Tevens is de zittend wethouder Michiel van der Vlies de wethouderskandidaat voor de nieuwe periode.

Sterk team
Het CDA zet hiermee een sterk en divers team neer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De lijst kent verder nog zestien namen, waarmee het totaal op 20 komt. In de lijst vinden ervaring en ambitie elkaar, evenals jong en oud. Lijsttrekker Steven van Die is blij met het CDA-team en het unaniem aannemen van zowel lijsttrekker als lijst. ‘’Het geeft aan dat het CDA een stabiele organisatie is met voldoende kwaliteit in huis. De gevarieerde lijst representeert de samenleving. Alle leeftijden en generaties zijn vertegenwoordigd en dat levert een mooie mix op van politieke ervaring en onbevangenheid. Dat inspireert en geeft een sterke dynamiek in het team.’’

De kieslijst is als volgt vastgesteld:

01 Steven van Die
02 Wenny van der Hee
03 Cees Nugteren
04 Anneloes Vlasblom- van der Vlies
05 Paul Rinkel
06 Michiel van der Vlies
07 Jaap van Beek
08 Cora Jongenotter- Timmers
09 Hugo Kamperman
10 Anneke Verseveldt- Sesselaar
11 Jelle van der Weijde
12 Ellis Schop
13 Albert Abee
14 Henk de Waard
15 Coen Versnel
16 Denny Nugteren
17 Roland Roos
18 Arie van der Ven
19 Gerard de Zeeuw
20 Jaap Zeilmaker

Deel dit bericht met je vrienden!