vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Feestelijke opening nieuwe bedrijfspand Zusss

11 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Onder grote belangstelling heeft wethouder Stoop het nieuwe bedrijfspand geopend van Zusss. Woorden als aantrekkelijk, bevlogen, creatief, durf en excellent zijn volgens Stoop van toepassing bij de zussen Sietske en Femke, oprichters en eigenaars van het merk Zusss. Stoop benadrukte er blij mee te zijn dat dit merk, wat inmiddels bij zo`n 250 dealers te vinden is, gevestigd is in Hendrik-Ido-Ambacht.

Sietske: “De ontwerpen van Zusss zijn basic, stoer, down to earth en vaak in vergrijsde tinten. De producten worden gemaakt met liefde en dat zie je. De collectie bestaat uit kussens, plaids, keukentextiel, tassen, sjaals en eigenwijze woonaccessoires. Zusss vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk in Nederland wordt gemaakt.”

Verder heeft Zusss een eigen verzorgingslijn, waarvan de zeep en lotion op ambachtelijke wijze in een Nederlandse zeepfabriek worden gemaakt. Door de beide-voetjes-op-de-grond-mentaliteit van de zussen, heeft het merk in de afgelopen jaren een behoorlijk hoge vlucht genomen.

De verhuizing naar een groter pand was noodzakelijk gezien de snelle groei van Zusss. Met het oog op de toekomst is daarom gekozen voor een pand waar alles onder een dak is.

We hebben nu ook een mooie ontwerpruimte waar we elke dag bezig zijn met nieuwe ontwerpen en ideeën. Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan een automatiseringssysteem om de logistieke verwerking optimaal te houden.

Op de website Zusss.nl kunt u zien waar de producten van Zusss verkrijgbaar zijn.

Foto: Teunis Stoop opent, samen met de zussen Sietske en Femke de nieuwe vestiging van Zusss.

Lees meer over:

wethouder stoop zusss
Deel dit bericht met je vrienden!