zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Tien kilo softdrugs onderschept

8 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Parijs (F) is donderdag 7 november 2013 omstreeks 02.00 uur aangehouden op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Hij vervoerde in zijn kofferbak ruim 10 kilo sofdrugs. De man reed zonder rijbewijs en was niet in het bezit van een identiteitsbewijs. De auto en de softdrugs zijn in beslag genomen.

De auto met het Franse kenteken viel op door de wisselende snelheden waarmee de bestuurder reed. Na een stopteken volgde op de parkeerplaats Sanderlingen West een onderzoek. In het portiervak lagen zogenaamde 'lange vloeitjes' en in de middenconsole lagen twee joints. De bestuurder gaf direct toe dat hij zonder rijbewijs reed, maar ontkende dat hij nog meer verdovende middelen bij zich had. Bij nader onderzoek in de kofferbak van de auto troffen de agenten drie grote dichtgeplakte zakken aan. In de zakken zat 10 kilo softdrugs.

De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht en de politie stelt een nader onderzoek in.

Lees meer over:

A16 softdrugs
Deel dit bericht met je vrienden!