zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Leerlingen Koningin Wilhelminaschool houden generale repetitie landelijke debatwedstrijd

5 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Donderdag 7 november a.s. om 14.00 uur ontvangt wethouder André Flach de leerlingen van groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in de raadszaal van het gemeentehuis. Zij behandelen het onderwerp politiek en gaan met elkaar in debat. Het is voor de leerlingen een heuse generale repetitie, want a.s. vrijdag staan ze in de finale van de landelijke debatwedstrijd: het Derde Kamer Debatspel.

Finale landelijke debatwedstrijd

De leerlingen zijn één van de drie finalisten die vrijdag 8 november de strijd aangaan in de plenaire zaal van de Eerste Kamer in Den Haag. Ze zijn, samen met twee andere scholen uit Elst en Breda, gekozen omdat ze de origineelste stelling en beste argumenten hadden. Meer informatie over de debatwedstrijd is te vinden op www.derdekamer.nl

Lees meer over:

wethouder wilhelminaschool
Deel dit bericht met je vrienden!