zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Een regen van doelpunten en regendruppels bij IFC

4 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - IFC heeft in de wedstrijd tegen de Rotterdammers van JHR laten zien dat ze niet voor niets in de vorige wedstrijd periode kampioen waren geworeden. In een vrij eenzijdige wedstrijd werden de Rotterdammers met 7 - 1 verslagen.

Voor de rust waren Yoeri Rombouts en Brian Leons eerst verantwoordelijk voor de 2 - 0 voordat JHR via Mohamed El Hachioui voor het eerste en na later zou blijken enige tegendoelpunt zou zorgen. Brian Leons en Nick de Veij brachten hierna de ruststand op 4 - 1.

Na de rust ging IFC rustig verder met scoren. Ronnie Nouwen, Yoeri Rombouts en Ronald Ouwens zorgden voor de 7 - 1 eindstand.

 

Lees meer over:

voetbal ifc
Deel dit bericht met je vrienden!