zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

SGP-ChristenUnie neemt sleutels campagnehuis in ontvangst

4 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De SGP-ChristenUnie heeft afgelopen vrijdag de sleutels van haar campagnehuis in ontvangst genomen. Vanuit de showroom aan de Nijverheidsweg 75  (naast het PIN&GO! Tankstation) zullen tal van activiteiten worden georganiseerd. Alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn welkom om hier van gedachten te wisselen over de politiek en de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.

De SGP-ChristenUnie werkt hard aan de opstart van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. De afgelopen maanden is er gewerkt aan het schrijven van het verkiezingsprogramma, het uitdenken van de campagne en het vaststellen van de kandidatenlijst. Een bijzondere, langlopende activiteit, betreft het realiseren van een campagnehuis.

Erik van Hartingsveldt geeft aan dat de SGP-ChristenUnie voor een aanpak heeft gekozen waarmee veel inwoners in Hendrik-Ido-Ambacht betrokken kunnen worden bij de lokale politiek. “Met dit campagnehuis willen we middels interactieve bijeenkomsten met de burgers in contact komen en blijven. Dit is de uitvalbasis voor onze vele vrijwilligers en de ontmoetingsplaats voor de kiezers. Hier kan iedereen kennismaken met de punten uit ons verkiezingsprogramma en met de kandidaat-raadsleden”. De campagneleider benadrukt de goede contacten met de firma Berkman, het bedrijf waarvan de SGP-ChristenUnie het gebouw in bruikleen heeft.

Pieter Berkman reageerde positief op het verzoek van de SGP-ChristenUnie. Hij vindt het idee van een campagnehuis erg leuk. Vandaar dat hij ook  de “kleine” showroom naast het PIN&GO! Tankstation beschikbaar heeft gesteld. “Ik vroeg mij in deze afweging vooral af, waarom ik het niet zou moeten doen. De lokale politiek krijgt aandacht, mijn pand heeft een goede bestemming en hopelijk vullen alle bezoekers hun tank gelijk bij ons tankstation!”

Op de foto: Pieter Berkman overhandigt de sleutel aan campagneleider Erik van Hartingsveldt van de SGP-ChristenUnie. (Foto: Jos Hovestadt)

Deel dit bericht met je vrienden!