woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Steelpoint International B.V. shirtsponsor van ASWH D3

28 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een "nieuwe" start voor spelers van het 1e jaars D3 elftal dat seizoen voor het eerst op een "groot" voetbalveld spelen. Steelpoint International heeft daarom een compleet nieuw ASWH tenue ter beschikking gesteld aan dit elftal waarmee de spelers dan ook heel blij zijn. Onder leiding van twee enthousiaste trainers gaat dit talentvolle elftal dit jaar voor het hoogst haalbare.

Steelpoint International is een internationale handelsonderneming op het gebied van (roestvast) staal en levert o.a tankbodems, smeedwerk en op maat gesneden(roestvast)staal aan diverse industriële afnemers.

Steelpoint International wenst de spelers en de begeleiding een succesvol en sportief seizoen toe.

Lees meer over:

jeugd voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!