Michael van Dommelen maakt het verschil

21 oktober 2013 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de wedstrijd om de Districtsbeker Zuid 1 maakte Michael van Dommelen voor ASWH het verschil. Laat Ajax maar oppassen.

Met drie doelpunten hield Michael van Dommelen ASWH namelijk in de wedstrijd tegen Rijsoord. Na 80 minuten in de wedstrijd was de stand 3 - 3. Waar was ASWH geweest zonder van Dommelen?

Door een prachtig doelpunt van Bas van Stokkorn kwam ASWH vijf minuten in blessuretijd nog op 3 - 4. Zo werd een zenuwslopende strafschoppen serie ontlopen.

Maar..., wie was nu de man van de Wedstrrijd? Bas van Stokkorn of Michael van Dommelen?