zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeentebelangen: 'Gewoon voor iedereen'

18 oktober 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - De werkgroep Verkiezingen van de Politieke Groepering Gemeente Belangen heeft de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet van de aandachtspunten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Met de slogan ‘Gewoon voor iedereen’ zijn een negental – voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht – belangrijke punten op papier gezet waarvoor Gemeente Belangen in de periode 2014-2018 aandacht gaat vragen. In het document staan de inwoners van onze mooie gemeente centraal. Het document Aandachtspunten ‘Gewoon voor iedereen’  zal in de Algemene Ledenvergadering (medio november) ter goedkeuring aan de leden worden aangeboden.

Op deze Algemene Ledenvergadering zal ook de kandidatenlijst worden vastgesteld. Duidelijk is nu al dat er voor de Ambachtse inwoners weer bekende namen maar ook onbekende namen op deze kandidatenlijst vermeld zijn.

Lees meer over:

verkiezingen ledenvergadering
Deel dit bericht met je vrienden!