zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Gestolen Belgische BMW onderschept

4 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 27-jarige inwoner van Rotterdam is donderdag 3 oktober 2013 omstreeks 16.00 uur aangehouden op de A58 ter hoogte van Etten-Leur. Hij reed met een gestolen BMW, voorzien van een Belgisch kenteken. De auto is inbeslaggenomen. De man is in verzekering gesteld.

De auto reed ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht door een kentekenleescontrole (ANPR) en gaf een hit. Meerdere eenheden in het zuiden kregen een seintje dat de gestolen auto in de richting Breda reed. Ter hoogte van Etten-Leur is de auto met twee politieauto’s aan de kant gezet. De bestuurder stapte uit en gaf direct toe dat hij in een gestolen auto reed.

De politie zal een nader onderzoek instellen.

Lees meer over:

kentekenleescontrole bmw
Deel dit bericht met je vrienden!