dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Jumbo Van Daalhuizen gaat klanten helpen om bewuster te leven

30 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Supermarkt Jumbo Van Daalhuizen in Hendrik-Ido-Ambacht gaat klanten helpen om bewuster te leven. Andy Han, voormalig Nederlands kampioen bodybuilding, sportschoolhouder, personal trainer en nutrition consultant heeft voor Marcel van Daalhuizen een vitaliteitsplan ontwikkeld dat bestaat uit een gratis gezondheidscheck, een gratis workshop én een unieke boodschappentraining.

,,Veel mensen nemen zich iedere dag voor om gezonder te gaan leven, maar blijven dat maar voor zich uitschuiven omdat ze er simpelweg vaak de energie niet voor hebben,’’ zegt Andy. Het vitaliteitsplan helpt mensen op een eenvoudige manier fitter, vitaler en minder vermoeid door het leven kunnen gaan, zonder dat ze een streng dieet hoeven te volgen of naar de sportschool moeten gaan. ,,Het is laagdrempelig en voor iedereen geschikt,’’ vult Van Daalhuizen aan, die met deze actie zijn maatschappelijke betrokkenheid wil tonen.

Het vitaliteitsplan werkt als volgt. Tussen 7 en 11 oktober staat Andy met een stand in de supermarkt, waar hij op afspraak gratis gezondheidschecks uitvoert. Hij meet onder andere de bloeddruk, de bloedsuiker en het vetpercentage en bepaalt de Body Mass Index (BMI).  Ter bewustwording legt hij de klant daarna uit wat zijn of haar energieverbruik is en hoeveel calorieën hij of zij daarom per dag nodig heeft.

Vervolgens biedt Jumbo haar klanten op maandagavond 14 en dinsdagavond 15 oktober gratis een twee uur durende workshop aan, waarbij Andy uitlegt hoe je in het dagelijks leven door middel van kleine gedragsveranderingen veel fitter en vitaler kunt worden. Want overgewicht ontstaat niet door teveel eten of drinken tijdens een feestje, maar door wat iemand dag na dag naar binnen werkt.

Het derde element van het vitaliteitsplan is uniek. Voor 9,95 euro kunnen klanten in de week van 21 oktober een boodschappentraining in de supermarkt volgen, omdat dát de plek is waar mensen bepalen wat ze gaan eten en drinken. Andy loopt samen met hen langs de schappen en geeft uitleg over de producten die zij normaal gesproken in hun karretje leggen. Hij geeft uitleg hoe je een etiket moet lezen en geeft tips om bewuste keuzes te maken. Daarbij krijgen ze het boek Anders Afvallen van Andy Han, dat normaal 22,50 euro kost cadeau van Jumbo van daalhuizen.

Wie interesse heeft in de gezondheidscheck, workshop en boodschappentraining, kan zich opgeven via www.andyhan.nl

Lees meer over:

daalhuizen sportschool jumb
Deel dit bericht met je vrienden!